klantenservice@verminfighter.nl | 06-34 638 664 | Bel ons direct

Wespenbestrijding is ons vak

Wij helpen u graag verder

Overlast van wespen?

Wij weten er wel raad mee

Heeft u last van wespen?

Wij helpen u er snel vanaf

Direct een offerte

Wespenbestrijding

Heeft u een wespennest bij u in de tuin of in huis? Ziet u vaak wespen verdwijnen in gaten in de betimmering of in de spouwmuur? Dan is het verstandig om met ons een afspraak te maken.

Beginnend wespennest
Als het wespennest nog erg klein is en in het beginstadium, dan kunt u het wespennest misschien nog zelf bestrijden met goede bescherming. Maar let op! Een wespennest groeit erg snel!

Dezelfde dag
Over het algemeen kunnen wij u nog dezelfde dag helpen bij het bestrijden van het wespennest. Het kan soms iets langer duren door drukte. Wij hebben altijd voldoende wespenbestrijders om u snel van dienst te kunnen zijn. Kijk voor meer informatie bij werkwijze en kosten.

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorjaar
Indien het voorjaar is dan heeft u een grote kans dat u met Veldwespen te maken heeft. Wij kunnen deze ook bestrijden maar de werkwijze is dan net even anders. Het zouden ook bijen of hommels kunnen zijn. Alleen in speciale gevallen zullen wij deze bestrijden.

Als u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken waar u mee te maken heeft.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij bestrijden een wespennest met giftig wespenpoeder en een drukpomp. De wespen zullen hiervan niet gelijk dood gaan. Hieronder leest u de belangrijkste informatie zodat u goed bent voorbereid.

Hoe gaan wij het wespennest te lijf?
Met apparatuur op hogedruk en beschermende kleding bestrijden wij de wespennesten. Als het wespennest zich hoog bevindt dan hebben wij hiervoor uitschuifbare apparatuur. Als het wespennest zichtbaar is dan spuiten we direct onder hoge druk het wespenpoeder in de kern van het nest.

Vrijblijvend advies aanvragen

Belangrijkste doel
Het belangrijkste bij wespenbestrijding is dat de koningin uitgeschakeld wordt. Daardoor wordt de productie stilgelegd en komen er geen nieuwe wespen meer bij. De overige wespen die in het wespennest zitten komen ook in aanraking met het poeder en verspreiden zo het bestrijdingsmiddel door het hele nest naar de koningin. Ook de wespen die niet in het nest zitten zullen op een later moment bij terugkomst in het nest in contact komen met het poeder. Na ongeveer 3 dagen zal het proces compleet voltooid zijn en kan het wespennest verwijderd worden.

Een nest in een holle ruimte
Een wespennest zit vaak verstopt in een holle ruimte. Bijvoorbeeld achter het timmerwerk of in een spouwmuur. De wespenbestrijder zal dan het poeder in de opening spuiten. Omdat dit onder hoge druk gebeurt zal het poeder ook in dit geval helemaal tot aan de kern van het nest komen. De rest van de verspreiding van het poeder wordt door de wespen zelf gedaan.

Heeft u een wespennest in de grond?
Het komt ook regelmatig voor dat wespennesten zich in de grond bevinden. Omdat deze niet zichtbaar zijn is dit extra gevaarlijk. Iemand kan er nietsvermoedend op gaan staan waardoor de wespen gaan aanvallen. Mocht u een nest in de grond constateren dan vragen wij u deze af te dekken tot wij het wesppennest hebben bestreden.

Vrijblijvend advies aanvragen

Nooit door middel van spuitbussen
Mensen denken vaak dat wespenbestrijding in de avond moet gebeuren omdat de wespen dan met z’n allen in het nest zitten. Dit is alleen het geval met spuitbussen uit de winkel. Hier zit vergif in dat alleen doodt als de wespen er direct mee in aanraking komen. Met onze manier met poeder onder hoge druk moet dit juist overdag gebeuren. Door de activiteit in het nest verspreiden de wespen het poeder en lost het probleem zichzelf op. 

Onschadelijke producten
De producten die wij gebruiken voor de wespenbestrijding zijn relatief veilig. De producten hebben geen bijwerkingen zoals nare lucht of schade en u kunt zodoende hoeft u de woning niet te verlaten tijdens de bestrijding.

Het poeder dat wij gebruiken is alleen met een vakbekwaamheidsdiploma voor wespenbestrijders te verkrijgen en kan alleen gebruikt worden met onze poederspuit. Deze spuit op hoge druk is nodig om het poeder extra diep in de ruimtes te krijgen.

Wespennest op hoogte
Wij kunnen wespennesten bestrijden tot ongeveer 5 meter hoogte mits we de opening kunnen zien. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies aanvragen