Wespenbestrijding is ons vak

Wij helpen u graag verder

Overlast van wespen?

Wij weten er wel raad mee

Heeft u last van wespen?

Wij helpen u er snel vanaf

Wij scoren gemiddeld een 4,9 uit 33 beoordelingen.
Bekend van onder andere:

Wespenbestrijding

Bent u op zoek naar wespenbestrijding voor een wespennest bij u in de tuin of in huis? Ziet u vaak wespen verdwijnen in gaten in de betimmering of in de spouwmuur? Dan is het verstandig om met Vermin Fighter uit Mijdrecht een afspraak te maken. Wij komen de wespen snel professioneel bestrijden zodat u binnen de kortste keren van uw wespenoverlast af bent.

Wespen professioneel bestrijden bij een beginnend wespennest
Als het wespennest nog erg klein is en in het beginstadium, dan kunt u het wespennest misschien nog zelf bestrijden met goede bescherming. Maar let op! Een wespennest groeit erg snel!

Op dezelfde dag de wespen professioneel laten bestrijden

Als u te maken heeft met wespenoverlast in de omgeving van Utrecht, kunnen wij u over het algemeen nog dezelfde dag helpen met het professioneel bestrijden de wespen. Het kan soms iets langer duren door drukte. Wij hebben altijd voldoende wespenbestrijders om de wespen snel professioneel te bestrijden. Kijk voor meer informatie over de wespenbestrijding bij werkwijze en kosten.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wespenoverlast in het voorjaar

Als het voorjaar is dan heeft u bij wespenoverlast een grote kans dat u met Veldwespen te maken heeft. Deze wespen kunnen wij ook professioneel bestrijden maar de werkwijze is dan net even anders. Het zouden ook bijen of hommels kunnen zijn. Alleen in speciale gevallen zullen wij deze bestrijden.

Als u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken met wat voor soort ongediertebestrijding u te maken heeft.

Wat kunt u bij wespenoverlast van ons verwachten?
Bij wespenbestrijding gebruiken wij giftig wespenpoeder en een drukpomp. Hoewel u natuurlijk snel van de wespenoverlast af bent, gaan de wespen hier niet gelijk van dood. Hieronder leest u de belangrijkste informatie zodat u goed bent voorbereid op de wespenbestrijding.

Hoe gaan wij het wespennest te lijf?
Met apparatuur op hogedruk en beschermende kleding bestrijden wij de wespennesten bij wespenoverlast. Bij het professioneel bestrijden van een hoog wespennest, hebben wij hiervoor uitschuifbare apparatuur. Als het wespennest zichtbaar is dan spuiten we direct onder hoge druk het wespenpoeder in de kern van het nest.

Vrijblijvend advies aanvragen

Het belangrijkste doel van wespenbestrijding
Het belangrijkste bij wespenbestrijding is dat de koningin uitgeschakeld wordt. Daardoor wordt de productie stilgelegd en waardoor het de wespenoverlast snel tegengaat. De overige wespen die in het wespennest zitten komen ook in aanraking met het poeder en verspreiden zo het bestrijdingsmiddel door het hele nest naar de koningin. Ook de wespen die niet in het nest zitten zullen op een later moment bij terugkomst in het nest in contact komen met het poeder. Bij het professioneel bestrijden van wespen zal het proces na ongeveer 3 dagen compleet voltooid zijn en heeft u geen wespenoverlast meer.

Wespenbestrijding bij een nest in een holle ruimte
Een wespennest zit vaak verstopt in een holle ruimte. Bijvoorbeeld achter het timmerwerk of in een spouwmuur. Bij welpenbestrijding wordt het poeder in de opening gespoten. Omdat het professioneel bestrijden van wespen onder hoge druk gebeurt zal het poeder ook in dit geval helemaal tot aan de kern van het nest komen. De rest van de verspreiding van het poeder wordt door de wespen zelf gedaan.

Heeft u wespenoverlast van een nest in de grond?
Het komt ook regelmatig voor dat wespennesten zich in de grond bevinden. Omdat deze niet zichtbaar zijn is dit extra gevaarlijk. Iemand kan er nietsvermoedend op gaan staan waardoor de wespen gaan aanvallen. Mocht u een nest in de grond constateren dan vragen wij u deze af te dekken totdat wij de wespen professioneel komen bestrijden.

Vrijblijvend advies aanvragen

Nooit wespen professioneel bestrijden door middel van spuitbussen
Mensen denken vaak dat wespenbestrijding in de avond moet gebeuren omdat de wespen dan met z’n allen in het nest zitten. Dit is alleen het geval met spuitbussen uit de winkel. Hier zit vergif in dat alleen doodt als de wespen er direct mee in aanraking komen. Met het professioneel bestrijden van wespen met poeder onder hoge druk moet dit juist overdag gebeuren. Door de activiteit in het nest verspreiden de wespen het poeder en lost het probleem zichzelf op.

Het gebruik van onschadelijke producten bij wespenoverlast

De producten die wij gebruiken voor de wespenbestrijding in omgeving Amsterdam zijn relatief veilig. De producten hebben geen bijwerkingen zoals nare lucht of schade en zodoende hoeft u de woning niet te verlaten tijdens de wespenbestrijding. Het poeder dat wij gebruiken tegen wespenoverlast is alleen met een vakbekwaamheidsdiploma voor wespenbestrijders te verkrijgen en kan alleen gebruikt worden met onze poederspuit. Deze spuit op hoge druk is nodig om het poeder voor de wespenbestrijding extra diep in de ruimtes te krijgen.

Wespenbestrijding bij een wespennest op hoogte

Wij bestrijden wespennesten tot ongeveer 5 meter hoogte als we de opening kunnen zien. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden om de wespen professioneel te bestrijden te bespreken.

Laat u door ons adviseren bij wespenoverlast

Het maakt niet uit wat voor ongedierte u wilt laten bestrijden, in alle gevallen adviseren wij u graag over de beste aanpak. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in wespenbestrijding, maar ook in rattenbestrijding. In veel gevallen lossen wij uw probleem binnen 24 uur voor u op.

Vrijblijvend advies aanvragen