Vlooienbestrijding is ons vak

Wij helpen u graag verder

Overlast van vlooien?

Wij weten er wel raad mee

Heeft u last van vlooien?

Wij helpen u er snel vanaf

Wij scoren gemiddeld een 4,9 uit 33 beoordelingen.
Bekend van onder andere:

Vlooienbestrijding

Als u vlooien in uw woning heeft is dat niet alleen lastig voor uw huisdier maar ze zijn ook erg vervelend voor mensen. Huisdieren nemen ze mee de woning binnen en ze springen daarna over. Huis-tuin-en-keukenmiddelen zorgen er alleen voor dat de volwassen vlooien gedood worden, de eitjes overleven en komen op een later moment uit. Zo lijkt het alsof u van het probleem af bent en de andere dag zit u weer met een hele plaag. Als u last heeft van vlooien is het zaak dat u snel in actie komt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Vrijblijvend advies aanvragen

Vandaag nog een ongediertebestrijder laten komen
Wacht niet te lang met het bestrijden van vlooien want het is snel een hele vlooienplaag. Ze verspreiden zich sneller voort dan u denk. Als u jeuk wilt voorkomen dan is het belangrijk dat u snel in actie komt. Neem vandaag nog contact met ons op zodat u een gecertificeerde bestrijder over de vloer krijgt. Dan bent u gegarandeerd van professionele en snelle hulp!

Last van vlooien
Een vlooienbeet zorgt bij mensen en bij dieren voor jeuk. Het kan dus goed zijn dat u er zelf ook last van heeft. Als u tijdelijk geen last heeft van vlooien dan is de kans groot dat er nog eitjes over zijn. Deze komen op een later moment uit en zo heeft u weer een plaag. Wacht dus niet met het bestrijden tot u last heeft van een hele vlooienplaag.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wanneer moet u contact opnemen
U begint altijd met bestrijden bij de behandeling van uw huisdier. Hiervoor zijn veel middelen verkrijgbaar bij de dierenwinkel of de dierenarts. Zo lost u het probleem echter niet op. Als u de vlooien bij uw huisdier opmerkt ligt uw huis al vol met vlooieneitjes. Deze zullen binnen een paar weken uit gaan komen. Met huis-tuin-en-keukenmiddelen bestrijdt u de eitjes niet, u heeft hiervoor een professionele bestrijder nodig. Neem dus vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag met deskundig advies.

Vrijblijvend advies aanvragen

Vlooien voorkomen in de toekomst
Als u vlooien wilt voorkomen in de toekomst moet u beginnen bij uw huisdieren. Die zijn vaak de oorzaak van vlooien in de leefomgeving. Er zijn veel middelen die vlooien kunnen weren en voorkomen. De dierenarts kan u hierin goed adviseren. Zo komen de vlooien minder snel uw woning binnen. 

Professionele vlooienbestrijding
Als u last heeft van vlooien in uw woning moet u niet te lang wachten. Onderneem direct actie. Als u contact met ons opneemt dan nemen wij het probleem van u over en lossen wij het deskundig voor u op. Vaak kunnen wij dezelfde dag nog de vlooien bij u thuis bestrijden.

Vrijblijvend advies aanvragen