klantenservice@verminfighter.nl | 06-34 638 664 | Bel ons direct

Heeft u last van muizen?

Wij helpen u er snel vanaf!

Muizenbestrijding is ons vak

Wij helpen u graag verder

Overlast van muizen?

Wij weten er wel raad mee!

Direct een offerte

Muizenbestrijding

Soms proberen mensen zelf muizen te bestrijden. Dit is echter meestal zonder succes. Een muis is slim en heeft een zeer goed geheugen en een perfect reukvermogen. Doordat wij de muizenklemmen strategisch opstellen in de verblijfplaats of de looproute van de muizen voorkomen we knaagschade en onhygiënische situaties.

Tips tegen muizenoverlast


Als u meer tips of hulp wilt dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Hoe herken je muizenoverlast
Door de kleinste gaten en kieren kunnen de muizen uw woning binnenkomen. En ze planten zich heel snel voort. Muizen zorgen voor een onhygiënisch en lastig probleem. U ziet al snel muizen lopen, u vindt keutels of u ziet aangetast voedsel of verpakkingen van voedsel. 

Hoe voorkom je muizen in huis
Als u voorkomt dat de muizen in uw huis of schuur komen dan hoeven ze natuurlijk ook niet bestreden te worden. Als u voedsel zoveel mogelijk bewaart in afsluitbare bakken dan kunnen de muizen er niet bij. Het is ook belangrijk om te zorgen dat het huis goed schoon is. Muizen maken hun nest namelijk graag in stoffige, donkere hoekjes. 

Zorg dat openingen afgedicht zijn
Muizen kunnen door openingen zo klein als een halve centimeter komen. Zorg er daarom voor dat alle openingen afgedicht zijn. Mochten de muizen al binnen zijn gekomen dan rest nog maar 1 ding en dat is muizenbestrijding. 

Welke soorten muizen bestrijden?
De huismuis is in Nederland de muis waar de mens het meeste last van heeft. Deze moet altijd bestreden worden om overlast te voorkomen. Spitsmuizen, bosmuizen en woelmuizen zijn beschermde muizen en mogen derhalve niet bestreden worden.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bestrijden van beschermde muizen
Als een muis beschermd is dan mag deze niet worden bestreden. Als u er overlast van heeft dan mag deze wel worden geweerd. Twijfelt u met welke muis u te maken heeft? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen vaststellen wat de bron van uw overlast is. 

Muizenbestrijding professioneel laten uitvoeren
Als u de muizenbestrijding uitbesteedt aan een professioneel bedrijf dan voorkomt u dat de muizenplaag ergere wordt. Zij hebben de middelen en de kennis en kunde in huis om te zorgen dat u snel en effectief van de muizenplaag af bent. Wij doen dit altijd met repect voor milieu en mens. Wij beoordelen de situatie op maat en passen daarop een effectieve muizenbestrijding toe.

Vrijblijvend advies aanvragen