Heeft u last van muizen?

Wij helpen u er snel vanaf!

Muizenbestrijding is ons vak

Wij helpen u graag verder

Overlast van muizen?

Wij weten er wel raad mee!

Wij scoren gemiddeld een 4,9 uit 33 beoordelingen.
Bekend van onder andere:

Muizenbestrijding met 100% bestrijdingsgarantie!

U heeft een probleem met muizen. Wij helpen u daar graag van af. Wij gebruiken hiervoor een unieke methode.

Onze Vermin Fighter komt bij u langs om een ​​inschatting te maken van het probleem. Hij bekijkt ook direct welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de overlast van muizen of ratten bij u weg te nemen.
Wij werken met een vaste pakketprijs voor 2 bezoeken. Zo heeft u geen onverwacht hoge kosten achteraf! 

Eerste bezoek:
Tijdens dit eerste bezoek zal onze Vermin Fighter een inspectie uitvoeren. Tijdens de inspectie zal hij in kaart brengen waar de muizen vandaan komen. Op basis daarvan zet hij een passende bestrijding uit. Ook zal hij u tips en adviezen geven. Hij maakt ook direct de vervolgafspraak met u.

Tweede bezoek:
Het tweede bezoek bestaat uit een na-controle en het dichtmaken van de gaten waar de muizen/ratten vandaan komen, om de overlast in de toekomst te voorkomen. 

Let op! Het dichtmaken van gaten tot 20cm valt binnen de pakketprijs. Voor gaten groter dan 20cm kunnen wij een offerte voor u maken. Gaten kunnen alleen dichtgemaakt worden als deze bereikbaar zijn voor onze bestrijder. 

Het is bij muizenoverlast belangrijk dat u snel actie onderneemt. Hoe langer u wacht hoe groter het probleem wordt.

*De bestrijdingsgarantie geldt alleen als de adviezen opgevolgt worden en de gaten dichtgemaakt kunnen worden.

Neem direct contact op

Onze werkwijze in 3 eenvoudige stappen

U neemt contact met ons op

Als u het formulier bij ons invult of telefonisch contact opneemt gaan wij aan de slag.

Wij beoordelen direct uw situatie

Wij beoordelen uw situatie en maken indien nodig een prijsopgave voor u.

Wij lossen z.s.m. uw probleem op

Wanneer u akkoord bent wordt de muizenbestrijding zo snel mogelijk voor u geregeld.

Muizenbestrijding

Vermin Fighter uit Mijdrecht helpt u graag door middel van professionele muizenbestrijding. Soms proberen mensen zelf een muizenplaag te bestrijden. Deze muizenbestrijding is echter meestal zonder succes. Een muis is slim en heeft een zeer goed geheugen en een perfect reukvermogen. Doordat wij bij het professioneel bestrijden van een muizenplaag de muizenklemmen strategisch opstellen in de verblijfplaats of de looproute van de muizen voorkomen we knaagschade en onhygiënische situaties.

Tips bij muizenbestrijding

Zorg ervoor dat alle gaten en kieren in het huis die groter zijn dan uw duim dichtgemaakt zijn.

Bewaar voedsel zoveel mogelijk in afgesloten bussen en bakken.

Zorg ervoor dat er geen rommel in en om het huis ligt. Deze stapels vinden muizen ideaal om in te verblijven.

Een kat zorgt ervoor dat muizen op afstand blijven. De kat zorgt er echter niet voor dat de muizen niet naar binnen komen.

Als u meer tips of hulp wilt om zelf de muizenplaag of ander ongedierte te bestrijden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wanneer is het tijd voor muizenbestrijding?

Door de kleinste gaten en kieren komen muizen een bedrijventerrein of woning binnen. Ze planten zich heel snel voort. Muizen zorgen voor een onhygiënisch en lastig probleem. U weet dat het tijd is voor muizenbestrijding als u ze ziet lopen. Ook is het tijd om de muizen professioneel te laten bestrijden als u keutels, aangetast voedsel of verpakkingen van voedsel ziet liggen.

In het hele huis vindt u muizenkeutels.

U ziet knaagschade aan meubilair, kabels, voedsel of dozen.

Muizen zorgen voor een penetrante geur in uw woning. Dit komt door muizenkeutels en muizenurine.

U hoort de muizen in het plafond of in de spouwmuur.

Hoe voorkom je muizen in huis
Als u voorkomt dat de muizen in uw huis of schuur komen dan hoeft u de muizenplaag natuurlijk ook niet professioneel te laten bestrijden. Als u voedsel zoveel mogelijk bewaart in afsluitbare bakken kunnen de muizen er niet bij. Het is ook belangrijk om te zorgen dat het huis goed schoon is. Muizen maken hun nest namelijk graag in stoffige, donkere hoekjes.  

Zorg er bij muizenbestrijding voor dat openingen afgedicht zijn
Muizen kunnen door openingen zo klein als een halve centimeter komen. Daarom zorgt u ervoor dat alle openingen afgedicht zijn als u een muizenplaag gaat bestrijden. Mochten de muizen al binnen zijn gekomen dan lossen wij het voor u op door de muizenplaag professioneel te bestrijden.  

Welke soorten muizen professioneel laten bestrijden?
De huismuis is in Nederland de muis waar de mens het meeste last van heeft. Muizenbestrijding is daarbij altijd mogelijk om overlast te voorkomen. Spitsmuizen, bosmuizen en woelmuizen zijn beschermde muizen, daar mogen we geen muizenbestrijding op toepassen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Het bestrijden van beschermde muizen

Als muizen beschermd zijn mag u deze niet professioneel laten bestrijden. Als u er overlast van heeft mag deze wel worden geweerd. Twijfelt u met welke muis u te maken heeft en welke muizenbestrijding er van toepassing is? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen vaststellen met wat voor muizenplaag u te maken heeft en of we het professioneel voor u kunnen bestrijden. Ook als het gaat om ratten, zetten wij de juiste rattenbestrijding in.

Laat de muizenbestrijding professioneel uitvoeren
Als u de bestrijding van muizen als particulier of bedrijf uitbesteedt aan een bedrijf dan voorkomt u dat de muizenplaag erger wordt. Zij hebben de middelen, kennis en kunde in huis en bestrijden de muizenplaag professioneel, snel en effectief. Wij doen dit altijd met respect voor het milieu en de mens. Wij beoordelen de situatie op maat en passen daarop een effectieve ongediertebestrijding toe.

Vrijblijvend advies aanvragen