Mierenbestrijding is ons vak

Wij helpen u graag verder

Overlast van mieren?

Wij weten er wel raad mee

Heeft u last van mieren?

Wij helpen u er snel vanaf

Wij scoren gemiddeld een 4,9 uit 33 beoordelingen.
Bekend van onder andere:

Mierenbestrijding

Als je mieren in je huis ziet is het gelijk tijd voor actie. Mieren kunnen bijten en steken en zoeken altijd naar voedsel. Voedsel dat ze gevonden hebben raakt besmet en dat is met het blote oog niet te zien. De kans op voedselvergiftiging is daardoor groot. Het is erg belangrijk dat deze kleine beestjes bestreden worden.

Vrijblijvend advies aanvragen

Zelf mieren bestrijden
U kunt de mieren soms zelf bestrijden en dit is vaak voordeliger dan het inhuren van een professioneel bestrijdingsbedrijf. Er zijn veel producten te koop waarmee u de mieren zelf kunt bestrijden. Hardnekkige mierenplagen zijn echter lastig om zelf te bestrijden. Lees altijd goed de gebruiksinstructies van de producten.

Professionele mierenbestrijding
Bij hardnekkige mierenplagen is het vaak heel lastig om zelf te bestrijden. Als u een professioneel bestrijdingsbedrijf inhuur dan hebben die de kennis en ervaring om een grondige bestrijding uit te voeren. Wij weten waar mieren graag gaan zitten, kennen de soorten mieren en wij gebruiken producten die niet schadelijk zijn voor mens en milieu. U hoeft daarom de woning ook niet te verlaten bij professionele mierenbestrijding.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat moet ik doen als ik mieren in huis heb?
Als u besluit om zelf te bestrijden dan is de kans groot dat de mieren terugkomen. De producten die u zelf kunt aanschaffen zijn niet altijd doeltreffend genoeg. De mieren zoeken onbereikbare locaties om hun nest te maken. De producten die u gebruikt bereiken hierdoor maar een deel van de mierenplaag. En zijn ook veel producten die juist averechts werken zoals mierenlokdozen. Deze lokken de mieren juist. Ook als de mierenplaag groter is dan is er een grondige en professionele aanpak nodig. De kans van slagen is dan groter als u een professioneel bedrijf inhuurt.

Heeft u hulp nodig?
Onze mierenbestrijders zijn professioneel en kunnen u altijd helpen met een oplossing voor uw probleem en binnen uw budget. Als u meer informatie wilt of u wilt dat wij met u meedenken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Vrijblijvend advies aanvragen