Kakkerlakkenbestrijding is ons vak

Wij helpen u graag verder

Overlast van kakkerlakken?

Wij weten er wel raad mee

Heeft u last van kakkerlakken?

Wij helpen u er snel vanaf

Wij scoren gemiddeld een 4,9 uit 33 beoordelingen.
Bekend van onder andere:

Kakkerlakkenbestrijding

Het is bijna niet mogelijk om kakkerlakken te bestrijden zonder professionele middelen.
Het is bijna altijd noodzakelijk om een professioneel bedrijf in te huren. Daarna is het nodig om wat voorzorgsmaatregelen te nemen. Onze deskundigen zullen u hier ter plekke over adviseren.

Vrijblijvend advies aanvragen

Professionele kakkerlakkenbestrijding
Als u kakkerlakken heeft in uw huis of uw bedrijf kunt u dit het beste door deskundige mensen laten oplossen. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. U hoeft verder geen maatregelen te treffen. U kunt gewoon thuis of in uw bedrijf blijven tijdens de bestrijding. Onze methodes zijn compleet veilig voor mens en milieu. 

Werkwijze bij kakkerlakkenbestrijding
Bij het bestrijden van kakkerlakken werken wij met een lokgel. Deze professionele gel wordt aangebracht in kleine druppeltjes in kieren en naden. Als de kakkerlakken hiervan eten dan sterven ze en worden de kakkerlakken bestreden.

Vrijblijvend advies aanvragen

Kakkerlakken zelf bestrijden
Het is bijna onmogelijk om zelf kakkerlakken in huis te bestrijden zonder dat u de beschikking heeft over professionele middelen. Het gebruik van spuitbussen wordt door ons ernstig afgeraden. U zal hiermee een paar kakkerlakken doden maar de overige kakkerlakken worden alle kanten opgedreven waardoor een grotere verspreiding optreedt. De eitjes van de kakkerlakken hebben een omhulsel dat beschermd is tegen dit soort bestrijding. U kunt met een spuitbus ook alleen kakkerlakken doden die u op dat moment ziet. Het gif dat wij gebruiken met een langwerkende duur is voor particulieren niet verkrijgbaar.

Het bestrijden van kakkerlakken is ook lastig omdat ze bijna geen voedsel nodig hebben om te overleven. Het is dus vrijwel onmogelijk om de kakkerlakken uit te hongeren. Er blijven er altijd wel een paar over die zo opnieuw een hele plaag kunnen veroorzaken.

Doordat de kakkerlakken zich heel erg snel voortplanten kan een klein probleem al snel een hele grote plaag worden. Het is daarom belangrijk dat u de complete populatie aanpakt. Het is zonder professionele bestrijdingsmiddelen vrijwel onmogelijk omdat de kakkerlakken zich eenvoudig verstoppen in de kleinste kiertjes en gaatjes in uw woning.

Vrijblijvend advies aanvragen

Lijmplankjes
U kunt soms met lijmplankjes tijdelijk de populatie verkleinen en veel kakkerlakken vangen. U krijgt het zo echter niet voor elkaar om de complete plaag weg te krijgen. Er blijven er altijd wel een paar over in de kieren en gaatjes of achter de koelkast.

Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent!
Als u kakkerlakken wilt laten bestrijden moet u er op tijd bij zijn. Wacht niet tot het tot een plaag uitgroeit. Hoe sneller u overgaat tot actie hoe beter. Kakkerlakken planten zich razendsnel voort en zo kan het probleem snel uitgroeien tot een plaag. Snel handelen bespaart u een hoop leed.

Voorzorgsmaatregelen
Het is natuurlijk ook belangrijk om het probleem bij de bron aan te pakken. Goede hygiëne is erg belangrijk als u kakkerlakken in huis heeft. Etensresten en kruimels zorgen ervoor dat de dieren gemakkelijker overleven in uw woning. Goed dweilen en stofzuigen is daardoor een grote stap in het werken naar een oplossing.

U moet er ook voor zorgen dat de keukenkastjes goed schoon zijn. Vaak liggen er in lades of kastjes kruimels of kruiden die gemakkelijk toegankelijk zijn. Zorg ervoor dat eten goed afgesloten is in potten of bakken. Kakkerlakken kunnen vrijwel door alle gaatjes en kieren om te schuilen of om te eten.

Vrijblijvend advies aanvragen