Heeft u last van wespen?

Wij zorgen ervoor dat u snel verlost bent

Ik wil meer informatie

Overlast van ratten?

Onze fighters helpen u er snel van af

Lees hier meer over
Wij scoren gemiddeld een 4,9 uit 33 beoordelingen.
Bekend van onder andere:

Ongediertebestrijding

Goede tips zodat u voorkomt dat u last krijgt van ongedierte in uw huis: maak regelmatig goed schoon, pleeg goed onderhoud, zorg dat u vocht vermijdt, dicht mogelijke ingangen en berg eten altijd goed op. Als u toch last heeft van ongedierte kunt u meestal bestrijden zonder gif. Wij geven u wat tips.

Wanneer u op tijd in actie komt kunt u de overlast van ongedierte tot een minimum beperken. Muizen, ratten of bedwantsen maar ook mieren, kakkerlakken of vlooien kunnen erg vervelend zijn. Als het leed al geschied is dan hoeft u niet direct gif te gebruiken. Wij hebben wat milieuvriendelijke tips voor u. Vraag bij ratten, kakkerlakken en muizen altijd om professionele hulp.

Vrijblijvend advies aanvragen

Meer over ongediertebestrijding

Als u het ongedierte niet op een milieuvriendelijke manier weg krijgt moet u gebruik maken van zwaarder geschut. Pas wel op met bestrijdingsmiddelen want veelal zit hier gif in. In de winkel vindt u middelen die vaak niet zijn toegestaan. Hanteer de gebruiksaanwijzing goed want als u het niet goed gebruikt dan kan het gevaarlijk zijn voor mens, milieu en dier.

De meeste plagen kunt u voorkomen door etensresten op te ruimen, goede ventilatie en goed onderhoud. Als u goed ventileert krijgt u minder last van zilvervisjes en papiervisjes. Als u naden en kieren dicht dan heeft u minder kans op muizen en ratten. Het opruimen van etensresten voorkomt ook veel ongedierte. Dit helpt tegen bijvoorbeeld muizen, ratten en mieren.

Vrijblijvend advies aanvragen